Pogledajte originalnu prosidbu od strane kruševačkog automobiliste, koja se danas odigrala na autodromu Beranovac kod Kraljeva

Kruševački automobista Marko Šekeljić na današnjem ,,Track day” na autodromu Beranovac, pokazao je ne samo da je ljubitelj adrenalina i brze vožnje, već i romantična duša.

Uz pomoć drugara iz kluba i organizatora skupa AMSK ,,KV Racing teama”, Marko je svoju dugogodišnju izabranicu Milicu zaprosio na potpuno nesvakidašnji način, a sama prosidba je izgledala vrlo napeto i emotivno.


,,Track day” u Kraljevu predstavlja generalnu probu za vozače Nacionalne klase, marke ,,Jugo hibrid” i ,,Jugo mali N”, pred početak šampionata, kada trkači kružnih trka sa prostora cele bivše Jugoslavije proveravaju formu i ispravnost svojih vozila.


Pred današnju probu, Marko je zamolio Milicu da krene sa njim u Kraljevo da mu pravi društvo, objasnivši joj da je, navodno, prvi krug samo zagrevanje i da, ukoliko želi, može da se provoza sa njim i da oseti kako izgleda vožnja u trkačkom automobilu, na šta je ona bez razmišljanja pristala. Nekoliko stotina metara nakon starta, zaustavili su ih redari, obezbeđenje i organizatori trke, koji im naređuju da odmah izađu iz automobila, otvaraju haubu, rade pretres i pišu kazne zbog kršenja propisa. U tom trenutku, jedan od vozača, Marku krišom dodaje verenički prsten, nakon čega je Kruševljanin klekao i zaprosio devojku, koja je sve vreme bila u stanju šoka.


Nakon emotivnog zagrljaja i suza radosnica zaljubljenog para, usledilo je čestitanje, a emocije nisu krili ni oni koji su, zajedno sa Markom, učestvovali u današnjoj slatkoj ,,prevari”.

Kompletan čin ove neobične prosidbe možete pogledati na linku:

O autoru

Jovana Ristić

Jovana Ristić je rođena 1991. godine i po zanimanju diplomirani novinar. Dobitnik je priznanja RTS škole za mlade novinare "Balkan media team". Osim u novinarstvu, oprobala se i u svetu PR-a i marketinga.

Ostavi komentar