Grad Kraljevo i autodrom Beranovac, i ove godine, otvoriće sezonu Šampionata Srbije na kružnim stazama. Na veliko zadovoljstvo ljubitelja “vrelih guma”, manifestacija će biti otvorena za publiku

Tokom narednog vikenda, 29. i 30. maja, na preuređenom autodromu Beranovac, održaće se “Velika nagrada Kraljeva”, čime će se i zvanično otvoriti Šampionat Srbije na kružnim stazama.

Organizator i domaćin manifestacije je “AMSK KV Racing team”, koji će nastupiti sa čak 22 vozača u nekoliko kategorija, a ukupno se očekuje oko 65 takmičara iz zemlje i regiona.

Za oba trkačka dana, “zagrevanje” počinje od 09:30 časova, kada su planirani zvanični treninzi po divizijama, dok se početak trke očekuje od 13 časova.

Nakon takmičenja automobilista po divizijama, publika će, tradicionalno, imati prilike da uživa u trci starovremenskih automobila-oldtajmera.

Cena ulaznice košta 200 dinara, a prema rečima organizatora, deo novca biće uplaćen u humanitarne svrhe.

Fotografije: AMSK KV Racing team

Jovana Ristić

O autoru

Jovana Ristić

Jovana Ristić je rođena 1991. godine i po zanimanju diplomirani novinar. Dobitnik je priznanja RTS škole za mlade novinare "Balkan media team". Osim u novinarstvu, oprobala se i u svetu PR-a i marketinga.

Ostavi komentar