U nedelju, 18. oktobra, Kraljevo će postati jedan od brojnih gradova u Srbiji, koji će organizovati Humanitarni bazar za pomoć mališanima koji boluju od najtežih bolesti

U nedelju 18. oktobra, sa početkom od 15 časova, u parku  Svetog Save, kod Duhovnog centra, održaće se humanitarni bazar za pomoc devojčici Minji, kojoj je novac hitno potreban, kao i za mališane iz Kraljeva kojima su, takođe, potrebna sredstva za lečenje. Mališani za koje će se skupljati novac su i Saša Obrenović, Todor Glišić, Andrija Radović, Una Bihorac…

Na prodajnim štandovima biće izložene razne rukotvorine kao i  knjige, slatkiši i slaniši , sokići za posluženje, a za najmlađe Kraljevčane, organizovana je muzika, animatori,  klovn, facepaint, frizeri koji ce devojčicama plesti kikice  i drugi zabavni sadržaji.

Organizatori i inicijatori su naši divni sugrađani, roditelji koji su se potrudili da se bazar održi i u našem gradu. 

Pozivaju se svi ljudi dobre volje da se priključe ovoj humanitarnoj akciji.

Posetioci mogu da ponesu i igračke ili neke druge prigodne sitnice za prodaju ili jednostavno mogu da dođu i da kupe nešto što će biti ponuđeno.

Kupovina će se obavljati tako što će kupci ubacivati novac u kutiju za priloge ili slati SMS. 

O autoru

Jovana Ristić

Jovana Ristić je rođena 1991. godine i po zanimanju diplomirani novinar. Dobitnik je priznanja RTS škole za mlade novinare "Balkan media team". Osim u novinarstvu, oprobala se i u svetu PR-a i marketinga.

Ostavi komentar