Dobra vest za sve putoholičare: Od Beograda uskoro letovi do najpopularnijih evropskih gradova za svega 19,99 evra.


Nakon pandemije koronavirusa, koja je u potpunosti paralisala turizam i avio saobraćaj, sa beogradskog aerodroma ,,Nikola Tesla” stižu lepe vesti. Naime, mađarski Wizz Air, najveća low cost kompanija u svetu, najavila je da će proširiti svoju bazu u Beogradu, koja uključuje čak devet novih letova ka popularnim evropskim destinacijama.


Najavljeni letovi za Barslenonu, Brisel, Lisabon, Keln, Brisel, Frifrihshafen, Milano, Oslo, Hamburg i Turku, počeće u periodu između 16. i 18 jula ove godine, a ono što će mnoge obradovati jesu niske cene karata, koje će željene destinacije mnogih, učiniti dostupnijim i srpskim državljanima.


Lisabon, čini se, nikada nije bilo bliži, s obzirom da će karta do glavnog grada Potugala iznositi 24,99 evra u jednom smeru, što je i najskuplja cena, dok se cene za ostale gradove kreću od 19,99 evra.


Letovi ka Kelnu, Hamburgu i Fridrihshafenu, odvijaće se tri puta nedeljno, a letovi prema Lisabonu, Barseloni, Milanu, Oslu i Turku dva puta nedeljno.

O autoru

Jovana Ristić

Jovana Ristić je rođena 1991. godine i po zanimanju diplomirani novinar. Dobitnik je priznanja RTS škole za mlade novinare "Balkan media team". Osim u novinarstvu, oprobala se i u svetu PR-a i marketinga.

Ostavi komentar