Jedna simpatična pozivnica za venčanje, stigla nam je iz Rijeke i još jednom nas uverila da ljubav ne zna za granice, a posebno ona prema voljenom klubu.


Kraljevčanin Miloš i Iva iz Zagreba, na originalan način, pozvali su goste, navijače ,,Partizana” i ,,Dinama”, da ne propuste ,,Derbi godine”, koji će se, kako se navodi u pozivnici ,,ipak održati, iako su sva prvenstva sa publikom otkazana”, a nakon što mladenci izgovore ,,sudbonosno ,,DA”, zvanice su pozvane na veliku proslavu rezultata.


Ipak, kako nam je rečeno, ulaz će biti dozvoljen i onim zvanicama, koje su u suprotnim ,,taborima” i navijaju za druge klubove, poput ,,Crvene Zvezde” i,,Hajduka” .


Ne preostaje nam ništa drugo, nego da im poželimo svu sreću ovoga sveta i da hrabro ostvaruju najbolje rezultate na svim životnim utakmicama.

O autoru

Jovana Ristić

Jovana Ristić je rođena 1991. godine i po zanimanju diplomirani novinar. Dobitnik je priznanja RTS škole za mlade novinare "Balkan media team". Osim u novinarstvu, oprobala se i u svetu PR-a i marketinga.

Ostavi komentar